Restaurant & bar

Madoplevelser i ToRVEhallerne

I ToRVEhallerne er der rig mulighed for mange forskellige gastronomiske oplevelser. Vi huser 3 restauranter, et stort eksklusivt loungeområde med mulighed for både frokost og kaffe samt et stort udvalg af drikkevarer fra vores GIN•BAR.

 

Kaffe og frokost

Vores MegaLounge er hjertet i ToRVEhallerne og er åben alle ugens dage fra kl. 8:00-00:00, og her er der rig mulighed for at nyde en kaffe eller andet i afslappede omgivelser.

Vi serverer frokost man-lør fra kl. 12:00-17:00.

Se frokostkort

OASIA – sushi & wok

Et spændende køkken med fokus på de bedste og mest friske råvarer, der sammensættes til unikke smagskombinationer. Vores erfarne sushikokke står og laver alt fra friskrullet luksus sushi til varme snacks og smagfulde wokretter.

www.oasia.dk

Jacobsen – dansk spisehus & take away

Inspirationen til maden i Jacobsen er fra det danske køkken – godt hjulpet af Frk. Jensens Kogebøger – løftet ind med et pift i det nye årtusinde. Vi kalder det “vanedannende dansk mad med holdning”.

www.jacobsenvejle.dk

Bistecca – Italian Bistro and Steak

Menukortet er italiensk inspireret med fantastiske pastaretter, der er lavet med frisk spaghetti, bøffer af krogmodnet oksehøjreb med italiensk inspireret tilbehør og selvfølgelig vores pizzaer lavet med stolthed på surdej fra Brød By Vanilla.

www.bistecca.dk

Ginbar

GIN•BAR er et eksklusivt alternativ i Vejles Natteliv, og der serveres alt fra gode cocktails, spændende G&T’s og forskellige fadøl. Baren råder over mere end 100 forskellige typer gins og en håndfuld forskellige tonics, og vores kyndige personale i baren vil hjælpe dig med at finde noget, som er lige dig.

Gavekort

Ønsker du et gavekort til ToRVEhallerne, kan det købes på følgende måder:

• Køb gavekortet fysisk i en af husets restauranter*
• Bestil et gavekort via en af restauranternes take away platforme, og så sender vi det fysisk med posten indenfor 2-5 hverdage*
• Vælg en specifik oplevelse i en af husets afdelinger online på www.lifepeaks.dk og få gavekortet sendt på e-mail

*ToRVEhallernes egne gavekort kan bruges alle steder i huset uanset hvilken afdeling, som du køber gavekortet i